Meedoen

Er zijn al veel vrijwilligers direct en indirect betrokken bij de organisatie en de uitvoering van dit evenement. Vaak wordt gezegd dat de voorpret nog mooier is dan het feest zelf. Dat kunnen we helaas nog niet beoordelen, maar het is een voorrecht en ontzettend inspirerend om een bijdrage te mogen leveren aan dit evenement.

Veel vrijwilligers zijn nu al aan de slag om zaken te organiseren en voor te bereiden. Daarnaast hebben we ook al veel vrijwilligers kunnen aantrekken voor allerlei ondersteunende activiteiten en zaken die nodig zijn tijdens het evenement. Denk hierbij aan assistenten van de havenmeesters, verkeersregelaars, informatievoorziening, ook alweer teveel om op te noemen. We zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen bij de voorbereiding en tijdens het evenement.

Vrijwilligers worden vooraf en tijdens het evenement goed begeleid en in de watten gelegd: waar nodig worden trainingen aangeboden, ze worden goed verzekerd, maar er wordt ook voor gezorgd dat zij tijdens hun werkzaamheden worden voorzien van een lunchpakket. En natuurlijk krijgen ze naast een geweldige beleving van het feest een onvergetelijke herinnering mee.

Gouda Waterstad is een feest voor iedereen en we proberen zoveel mogelijk Goudse bewoners en ondernemers te betrekken bij het evenement. Heb je na dit verhaal inspiratie gekregen en wil je je steentje bijdragen aan dit evenement neem dan contact op met Gouda750 via info@gouda750.nl.